fbpx
0
Your Cart is currently empty!
update

Garantáljuk az online rendelés legmagasabb minőségét.

Érdeklődni a következő email címen lehet: hello@ozdmarket.hu,  illetve a Facebook oldalunkon.


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a honlapon szereplő termékek árai tájékoztató jellegű irányárak, így a bevásárlókosárban valamint a bevásárlást megerősítő e-mail üzenetben szereplő árak a ténylegesen fizetendő áraktól eltérhetnek. A kifizetett összeg és az irányár közötti különbségnek az okai a következők lehetnek:

  • Mérlegelt termékek esetében – mint például a tőkehús vagy zöldség/gyümölcs esetén, az irányár becsült tömeget jelöl. Viszont a fizetéskor a termék pontos tömegét vesszük alapul, ami miatt a végső ár eltérhet.
  • Helyettesítő termék esetében – abban az esetben, ha az Ön által választott termék a kiszállítás napján nem elérhető az eladótérben, a munkatársunk egy másik terméket fog Önnek kínálni az eredeti termék helyett. Ennek a terméknek az ára eltérhet az Ön által választott termék árától.
  • Megváltozhatott időközben a termék ára – a weblapon szereplő irányár mindig az aznap érvényes áruházi árainkkal egyezik meg, viszont mivel Ön a weboldal látogatása során csupán a bevásárlási listáját adja le nekünk, a tényleges megvásárlásra (átvételre) azonban a kiszállításkor kerül sor, amit Önnek ténylegesen fizetnie kell, az a kiszállítás napján aktuális áruházi ár. A weboldalon szereplő irányár és a kiszállításkor aktuális ár esetenként eltérhet. 

A termék akciós ára csak abban az esetben érvényes, amennyiben a kiszállítás az akció lejárta előtti vagy azon a napon történik. Amennyiben a kézbesítés az akció lejárati dátuma után valósul meg, az akciós ár aznap már nem lesz érvényben.

Gondosan ellenőrizzük minden egyes termék minőségét. Válogasson több ezer termékünk közül. Munkatársaink kizárólag a legjobbakat választják ki Önnek, mintha saját maguknak vásárolnának.

Minden megrendelt terméket megfelelő hőmérsékleten tárolunk a kiszállítás teljes ideje alatt. Rendelését pedig egészen az Ön ajtajáig visszük, így nem kell nehéz bevásárlótáskákat cipelnie.

Bátran mondja el nekünk, ha elégedetlen valamelyik termékkel! Ne aggódjon, nem teszünk fel felesleges kérdéseket, csak a megoldásra koncentrálunk. Bizonyítékot sem fogunk Öntől kérni.

Széles termékkínálat, nagyszerű ajánlatok

Az egész családját széles kínálattal, minőségi termékekkel és szeretettel várjuk. Nálunk mindent megtalál az élelmiszerektől kezdve a kisállat-felszerelésekig.

Használja ki online ajánlatainkat, mert minden héten új kedvezményekkel várjuk! Rendelése során könnyedén szűrhet a termékek között, így mindig megtalálhatja, amit keres.

Garantáljuk a megrendelt termékek frissességét.

Termékeink minősége különösen fontos a számunkra, mert tudjuk, hogy Önnek is ugyanilyen fontos. Ezért képeztük ki munkatársainkat, hogy úgy válogassák össze a rendeléseket, mintha saját maguknak vásárolnának.

Garantáljuk a lehető legkényelmesebb bevásárlást.

Egyszerűen. Csak próbálja ki! Például fürdés közben, a villamoson, a kanapén pihenve vagy az edzőteremben.

Garantáljuk a gördülékeny panaszkezelést.

Az irányár azt jelenti, hogy áraink hozzávetőlegesek.

Rendelése tartalmazhat előrecsomagolt vagy súlyra mért termékeket is, ezeknél pedig a kért mennyiség pontos betartása nem mindig lehetséges.

Előfordulhat, hogy az előzetesen megrendelt termék a kiszállítás napján éppen nem elérhető az adott partnernél - ebben az esetben helyettesítő terméket ajánlunk fel, melynek ára megközelítőleg azonos az eredeti termékkel.

A termékkészlet és az egyes akciók a rendelés és a kiszállítás ideje között változhatnak. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy Ön dönti el, melyik terméket veszi át, és melyiket nem.

Mit jelent a helyettesítő termék?

Az Ozdmarket.hu weboldalán lévő termékkínálat csak tájékoztató jellegű. Kérjük, vegye figyelembe, előfordulhat, hogy a rendelésében megjelenő termék helyett kollégáink helyettesítő terméket szállítanak otthonába. Rendelését a kiszállítás napján készítjük elő, nem előre csomagolva, így helyettesítő termékeinket akkor választjuk, ha a rendelése összekészítésének pillanatában áruházunkban nincs elegendő készlet az Ön által rendelt termékekből.

Úgy választjuk ki a termékeket, hogy a helyettesítő termék a lehető legközelebb álljon az Ön által rendelt termék árához és minőségéhez. A helyettesítő termékeket külön csomagolva helyezzük el a többi terméktől.  Előre értesíteni fogjuk emailben a helyettesítő termékekről. A kiszállításkor Ön dönti el, melyik terméket veszi át, és melyiket nem, ahogy a helyettesítő termékek esetében is. Csak azokért a termékekért kell fizetnie, amelyeket megtartani kíván.

KISZÁLLÍTÁS ÓZD 25 KM-ES KÖRZETÉBEN!
Top